Top 12 # Châm Ngôn Về Tình Yêu Bằng Tiếng Anh / 2023 Xem Nhiều Nhất, Mới Nhất 12/2022 # Top Trend | Boxxyno.com

Châm Ngôn Bằng Tiếng Anh / 2023

2. Danh ngôn tiếng anh, tiếng việt ý nghĩa về thành công và thất bại

5. Châm ngôn sống của những nhân vật nổi tiếng thế giới Bạn có thể học tiếng Anh và trau dồi vốn sống từ những câu nói để đời của tỷ phú Mark Zuckerburg hay Steve Jobs.

6. Đào tạo tiếng Nhật trực tuyến qua Skype – Phát triển kỹ năng nghe nói đọc viết tiếng Nhật một cách nhanh nhất, hiệu quả nhất.

7. Học tiếng Anh qua những câu châm ngôn tiếng Anh hay và ý nghĩa sẽ giúp các bạn học tiếng Anh nhanh hơn và có những sáng tạo trong quá trình học tiếng Anh, bớt nhàm chán khi học.

8. Mỗi ngày 1 châm ngôn bằng tiếng Anh, Hanoi, Vietnam.

9. 28/05/2016 · This video is unavailable.

11. STT: Châm ngôn tiếng anh về cuộc sống: Ý nghĩa: 1 “You only live once, but if you do it right, once is enough” Bạn chỉ có thể sống được một lần, nhưng nếu sống đúng nghĩa thì chỉ một lần sống là đủ rồi.

14. Những câu châm ngôn bằng tiếng anh này có thể giúp bạn lái con thuyền cuộc đời đúng hướng.

17. Châm ngôn tiếng Anh về tình yêu buồn, vui để phương tiện để bạn thể hiện cảm xúc của mình tốt nhất.

21. Mối nguy lớn nhất đối với hầu hết chúng ta không phải là cái đích chúng ta nhắm tới quá cao và chúng ta không đạt tới, mà là cái đích chúng ta nhắm tới quá thấp và chúng ta đạt được nó.

24. Học tiếng anh không đơn thuần là học ngôn ngữ để giao tiếp mà còn phải học văn hóa thông qua những câu châm ngôn sống hay bằng tiếng anh để trau dồi nét bút, nết người và khám phá những bài học thú vị đã được đúc kết thành châm ngôn, lưu truyền từ đời này sang đời khác.

30. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

32. Những câu châm ngôn ý nghĩa bằng tiếng anh giúp cho mọi người có những suy nghĩ tích cực và thái độ sống tốt hơn trong cuộc sống hàng ngày.

35. Vn xin tổng hợp danh sách những câu danh ngôn và châm ngôn tiếng anh hay nhất về cuộc sống, tình yêu bao gồm 32 câu châm ngôn tiếng anh và 14 câu danh ngôn tiếng anh bất hủ có lời dịch.

Những Câu Châm Ngôn Bằng Tiếng Anh Hay Về Tình Yêu Và Cuôc Sống / 2023

2.It only takes a second to say I love you, but it will take a lifetime to show you how much. -Tôi chỉ mất 1 giây để nói tôi yêu bạn nhưng phải mất cả cuộc đời để chứng tỏ điều đó.

3.If you be with the one you love, love the one you are with. -Yêu người yêu mình hơn yêu người mình yêu

4.You may only be one person to the world but you may be the world to one person. -Đối với thế giới này bạn chỉ là một người nhưng đối với ai đó bạn là cả một thế giới.

5.I love you with know how, why ,or even from where… -anh yêu em mà không biết tại sao, bằng cách nào và thậm chí từ đâu.

6.How come we don’t always know when love begins, but we alway know when it ends ? -Tại sao chúng ta không bao giờ nhận được tình yêu bắt đầu từ khi nào nhưng chúng ta luôn nhận ra khi tình yêu kết thúc?

7.The only feeling of read loss is when you love someone more than you love yourself -Cảm giác mất mát duy nhất mà bạn thật sự cảm nhận được là khi bạn yêu một ai đó hơn cả chính bản thân mình.

8.When you love someone and you love them with your heart, it never disappears when you’re chúng tôi when you love someone more and you’ ve done all you can do, you set them free. and is that love was true, when you love someone, it will alll come back to you. -Khi bạn yêu một ai đó với tất cả trái tim mình, tình yêu đó sẽ không bao giờ mất đi ngay cả khi bạn phải chia chúng tôi bạn yêu một ai đó và dù bạn đã làm cho tất cả mà vẫn không được đáp lại thì hãy để họ ra đi.vì nếu tình yêu đó là chân thật thì chắc chắn rằng nó sẽ trở về với bạn.

9.If I die or go somewhere far, I’ll write your name on every star so people looking up can see just how much u mean to me. -Một ngày nào đó khi anh chết đi hoặc đi đâu đó thật xa. Anh sẽ viết tên em lên tất cả những vì sao, để người người có thể ngước lên và hiểu rằng em có nghĩa với anh nhường nào

10.Everyday, when God Opend the door of Heaven, he saw me and asked: “What is your wish for today?!” I said: Lord Please take care of the one reading this message! -Mỗi ngày, khi Chúa mở cánh cửa thiên đàng, ngài nhìn anh và hỏi: “Đìêu ước hôm nay của con là gì ?” anh trả lời: “Xin người hãy bảo vệ cho người đang đọc tin nhắn này!

11.I love you like my life,do you know why? because you are my life. . . -Anh yêu em như yêu cuộc sống của chính mình, em bíêt tại sao ko? Vì em chính là cuộc sống của anh.

12.If water were kisses, I’d send you the sea If leaves were hugs, I’d send you a tree If nite was love ,I’d send you the stars But I can’t send u my heart cause that where you are – Nếu giọt nước là những nụ hôn, anh sẽ trao em biển cả. Nếu lá là những ôm ấp vuốt ve, anh sẽ tặng em cả rừng cây. . . Nếu đêm dài là tình yêu , anh muốn gửi em cả trời sao lấp lánh. Nhưng trái tim anh ko thể dành tặng em vì nơi đó đã thuộc về em. 13. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you -Tôi yêu em không phải vì em là ai, mà là vì tôi sẽ là người thế nào khi ở bên em

14. No man or woman is worth your tears, and the one who is, won’t make you cry -Không có ai xứng đáng với những giọt nước mắt của bạn, người xứng đáng với chúng thì chắc chắn không để bạn phải khóc

15. Just because someone doesn’t love you the way you want them to, doesn’t mean they don’t love you with all they have -Nếu một ai đó không yêu bạn được như bạn mong muốn, điều đó không có nghĩa là người đó không yêu bạn bằng cả trái tim và cuộc sống của họ

16. A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart -Người bạn tốt nhất là người ở bên bạn khi bạn buồn cũng như lúc bạn vui

16. Never frown, even when you are sad, because you never know who is falling in love with your smile -Đừng bao giờ tiết kiệm nụ cười ngay cả khi bạn buồn, vì không bao giờ bạn biết được có thể có ai đó sẽ yêu bạn vì nụ cười đó

17. Don’t waste your time on a man/woman, who isn’t willing to waste their time on you -Đừng lãng phí thời gian với những người không có thời gian dành cho bạn

19. Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful -Có thể Thượng Đế muốn bạn phải gặp nhiều kẻ xấu trước khi gặp người tốt, để bạn có thể nhận ra họ khi họ xuất hiện

20. Don’t try so hard, the best things come when you least expect them to. -Đừng vội vã đi qua cuộc đời vì những điều tốt đẹp nhất sẽ đến với bạn đúng vào lúc mà bạn ít ngờ tới nhất

21.You know you love someone when you cannot put into words how they make you feel. -Khi yêu ai ta không thể diễn tả được cảm giác khi ở bên cô ta thì mới gọi là yêu.

22.All the wealth of the world could not buy you a frend, not pay you for the loss of one. -Tất cả của cải trên thế gian này không mua nổi một người bạn cũng như không thể trả lại cho bạn những gì đã mất.

23.A great lover is not one who lover many, but one who loves one woman for life. -Tình yêu lớn không phải yêu nhiều người mà là yêu một người và suốt đời.

24.Believe in the sprit of love… it can heal all things. -Tìn vào sự bất tử của tình yêu điều đó có thể hàn gắn mọi thứ.

25.Don’t stop giving love even if you don’t receive it. Smile anf have patience. -Đừng từ bỏ tình yêu cho dù bạn không nhận được nó. Hãy mỉm cười và kiên nhẫn.

26.You know when you love someone when you want them to be happy event if their happiness means that you’re not part of it. -Yêu là tìm hạnh phúc của mình trong hạnh phúc của người mình yêu.

26.Frendship often ends in love, but love in frendship-never -Tình bạn có thể đi đến tình yêu, và không có điều ngược lại.

28.How can you love another if you don’t love yourself? -Làm sao có thể yêu người khác. Nếu bạn không yêu chính mình.

29.Hate has a reason for everithing bot love is unreasonable. -Ghét ai có thể nêu được lý do, nhưng yêu ai thì không thể.

30.I’d give up my life if I could command one smille of your eyes, one touch of your hand. -Anh sẽ cho em tất cả cuộc đời này để đổi lại được nhìn em cười, được nắm tay em.

31.I would rather be poor and in love with you, than being rich and not having anyone. -Thà nghèo mà yêu còn hơn giàu có mà cô độc

32.I looked at your face… my heart jumped all over the place. -Khi nhìn em, anh cảm giác tim anh như loạn nhịp.

Châm Ngôn Tiếng Anh Về Tình Yêu Đau Khổ / 2023

Tập hợp những câu châm ngôn về tình yêu đau khổ

Những câu châm ngôn về tình yêu buồn (Nguồn: Ảnh nền đẹp)

1. Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

Tình yêu luôn bắt đầu với nụ cười, lớn dần lên với nụ hôn ngọt ngào, và kết thúc bằng giọt nước mắt của đau đớn.

2. The tears fall, they’re so easy to wipe off onto my sleeve, but how do I erase the stain from my heart?

Nước mắt rơi, thật dễ khi ta dùng tay áo lau những giọt nước mắt dó, nhưng tôi không biết làm thế nào để xóa đi vệt nước mắt đã in hằn trong trái tim mình?

3. Whoever said it is better to have loved and lost, then to have never loved at all must have never had their heart broken.

Bất cứ ai đã nói rằng họ thà yêu và đánh mất thứ tình yêu đó của họ còn hơn là chưa từng yêu và được yêu lấy một lần, hẳn những người đó chưa từng thấy trái tim mình tan vỡ trăm mảnh.

4. Happiness is but a mere episode in the general drama of pain.

Hạnh phúc suy cho cùng cũng chỉ là một hồi trong vở kịch to lớn về đau khổ.

Happiness is but a mere episode in the general drama of pain (Nguồn: Lovesove)

5. A million words would not bring you back, I know because I’ve tried. Neither would a million tears, I know because I’ve cried.

Một triệu ngôn từ cũng không thể đưa anh quay lại, em biết vì em đã thử. Một triệu giọt nước mắt cũng vậy, em biết vì em đã khóc.

6. Who do you turn to when the only person in the world that can stop you from crying is the one making you cry?

Bạn sẽ phải tìm đến ai khi người duy nhất có thể khiến bạn ngừng rơi lệ lại là người khiến bạn khóc?​

Nguồn Học tiếng Anh văn phòng cùng GEO

Danh Ngôn Tình Yêu Bằng Tiếng Anh / 2023

1. “A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous.”

-Ingrid Bergmen

2. Love is a temporary madness. It erupts like an earthquake and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have become so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of promises of eternal passion. That is just being “in love” which any of us can convince ourselves we are.

Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Your mother and I had it, we had roots that grew towards each other underground, and when all the pretty blossom had fallen from our branches we found that we were one tree and not two.

– Captain Corelli’s Mandolin6. “Love is the beauty of the soul.”

-St. Augustine

3. “My night has become a sunny dawn because of you.”

-Ibn Abbad

4. “In real love you want the other person’s good. In romantic love you want the other person.”

-Margaret Anderson

5. “In dreams and in love there are no impossibilities.”

-Janos Arnay

7. “Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.”

-Aristotle

8. “Each moment of a happy lover’s hour is worth an age of dull and common life.”

-Aphra Behn

9. “Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me.”

-Sarah Bernhardt

10. “In my wildest dreams, you always play the hero. In my darkest hour of night, you rescue me, you save my life.”

-Bliss and Cerney

11. “Come live with me and be my love, and we will some new pleasures prove, of golden sands, and crystal beaches, with silken lines and silver hooks…”

-John Dunne

12. “What I do and what I dream include thee, as the wine must taste of its own grapes…”

-Elizabeth Barret Browning

13. “I love thee to the depth and breadth and height my soul can reach…”

-Elizabeth Barrett Browning

14. “Take away love, and our earth is a tomb.”

-Robert Browning

15. “But to see her was to love her, love but her, and love her forever.”

-Robert Burns

16. “She walks in Beauty, like the night

Of cloudness climes and starry skies,

And all that’s best of dark and bright

Meet in her aspect and her eyes…”

-Lord Byron

17. “Like music on the waters is they sweet voice to me.”

-Lord Byron

18. “I love you, not only for what you are, But for what I am when I am with you.”

-Roy Croft

19. “You’re nothing short of my everything.”

-Ralph Block

20. “The only true gift is a portion of yourself.”

-Ralph Waldo Emerson

21. “Thou art to me a delicious torment.”

-Ralph Waldo Emerson

Danh ngôn tình yêu bằng tiếng anh

22. “Love distills desire upon the eyes, love brings bewitching grace into the heart.”

-Euripides

23. “I love her and that’s the beginning of everything.”

-F. Scott Fitzgerald

24. “I wished for nothing beyond her smile, and to walk with her thus, hand in hand, along a sun-warmed, flower-bordered path.”

-Andre Gide

25. “Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own.”

-Robert Heinlein

26. “Where we love is home, home that our feet may leave, but not our hearts.”

-Oliver Wendell Holmes

27. “What I feel for you seems less of earth and more of a cloudless heaven.”

-Victor Hugo

28. “It’s so easy, To think about Love, To Talk about Love, To wish for Love, But it’s not always easy, To recognize Love, Even when we hold it…. In our hands.”

-Jaka

29. “Two souls with but a single thought, two hearts that beat as one.”

-John Keats

30. “The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.”

-Helen Keller

31. “… See there’s this place in me where your fingerprints still rest, your kisses still linger, and your whispers softly echo. It’s the place where a part of you will forever be a part of me.”

-Gretchen Kemp

Danh ngôn hay về tình yêu

32. “When you came, you were like red wine and honey, and the taste of you burnt my mouth with its sweetness.”

-Amy Lowell

33. “Make me immortal with a kiss.”

-Christopher Marlowe

34. “Oh, thou art fairer than the evening air Clad in the beauty of a thousand stars.”

-Christopher Marlowe

35. “Love is the enchanted dawn of every heart.”

-Alphonse Marie de la Martine

36. “In the arithmetic of love, one plus one equals everything, and two minus one equals nothing.”

-Mignon McLaughlin

37. “We came by night to the Fortunate Isles, And lay like fish Under the net of our kisses.”

-Pablo Neruda

38. “The hours I spend with you I look upon as sort of a perfumed garden, a dim twilight, and a fountain signing to chúng tôi and you alone make me feel that I am alive…Other men, it is said, have seen angels, but I have seen thee and thou art enough.”

-George Moore

39. “In love there are two things: bodies and words.”

-Joyce Carol Oates

40. “I become a waterwheel, turning and tasting you, as long as water moves.”

-Rumi

41. “I miss you even more than I could have believed; and I was prepared to miss you a good deal.”

-Vita Sackville-West

42. “Life has taught us that love does not consist in gazing at each other, but in looking outward together in the same direction.”

-Antoine de Saint-Exupery

43. “It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.”

-Antoine de Saint-Exupery

44. “There is only one happiness in life, to love and be loved.”

-George Sand

45. “Sometimes your nearness takes my breath away; and all the things I want to say can find no voice. Then, in silence, I can only hope my eyes will speak my heart.”

-Robert Sexton

46. “My heart is ever at your service.”

-William Shakespeare

47. “The more I give to thee, the more I have, for both are infinite.”

-William Shakespeare

48. “Love is but the discovery of ourselves in others, and the delight in the recognition.”

-Alexander Smith

49. “I am my beloved, and my beloved is me.”

-Song of Solomon

50. “Her breath is like honey spiced with cloves, Her mouth delicious as a ripened mango.”

-Srzgarakarika

51. “To love is to receive a glimpse of heaven.”

-Karen Sunde

52. “Love, till dawn sunder night from day with fire Dividing my delight and my desire…”

-A. C. Swinburne

53. “Love is friendship set on fire.”

-Jeremy Taylor

54. “Within you I lose myself. Without you I find myself wanting to become lost again.”

-Unknown

55. “Somewhere there’s someone who dreams of your smile…”

-Unknown

56. “I see my fated stars in your eyes. They melt me like the sun does snow.”

-Unknown

57. “The rose speaks of love silently, in a language known only to the heart.”

-Unknown

58. “To be your friend was all I ever wanted; to be your lover was all I ever dreamed.”

-Unknown

59. “If I could reach up and hold a star for every time you made me smile, I would have the whole night sky in the palm of my hand.”

-Unknown

60. “If you love me only in my dreams, let me be asleep forever.”

-Unknown

61. “Kiss me and you will see stars; love me and I will give them to you.”

-Unknown

62. “Love is a dream that comes alive when we meet.”

-Unknown

63. “The soul that can speak with its eyes can also kiss with a gaze.”

-Unknown

64. “Love is something eternal; the aspect may change, but not the essense.”

-Vincent van Gogh

65. “Harmony is pure love, for love is a concerto.”

-Lope de Vega

66. “Here are fruits, flowers, leaves, and branches, And here is my heart which beats only for you.”

-Paul Verlaine

67. “When a heart finds another, what’s a cloud more or less in the sky?”

-Wolf and Page

68. “The most precious possession that ever comes to a man in this world is a woman’s heart.

-Josiah G. Holland

69. “From every human being there rises a light that reaches straight to heaven. And when two souls that are destined to be together find each other, their streams of light flow together, and a single brighter light goes forth from their united being.”

-Unknown

70. “The most wonderful of all things in life is the discovery of another human being with whom one’s relationship has a growing depth, beauty and joy as the years increase. This inner progressiveness of love between two human beings is a most marvelous thing; it cannot be found by looking for it or by passionately wishing for it. It is a sort of divine accident, and the most wonderful of all things in life.”

-Sir Hugh Walpole

71. “Love means to commit oneself without guarantee, to give oneself completely in the hope that our love will produce love in the loved person. Love is an act of faith, and whoever is of little faith is also of little love.”

-Erich Fromm

72. “You come to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.”

-Sam Keen

73. “The most powerful symptom of love is a tenderness which becomes at times almost insupportable.”

-Victor Hugo

74. “True love begins when nothing is looked for in return.”

-Antoine De Saint-Exupery

75. “Love is the emblem of eternity: it confounds all notion of time: effaces all memory of a beginning, all fear of an end.”

-Germaine De Stael

76. “The life and love we create is the life and love we live.”

-Leo Buscaglia

77. “For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it.”

-Ivan Panin

78. “Listening is an attitude of the heart, a genuine desire to be with another which both attracts and heals.”

-J. Isham

79. “Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.”

-Lao Tzu

80. “The most eloquent silence; that of two mouths meeting in a kiss.”

-Unknown

81. “Since love grows within you, so beauty grows. For love is the beauty of the soul.”

-St. Augustine

82. “Absence sharpens love, presence strengthens it.”

-Thomas Fuller

83. “Paradise is always where love dwells.”

-Jean Paul F. Richter

84. “True love is eternal, infinite, and always like itself. It is equal and pure, without violent demonstrations: it is seen with white hairs and is always young in the heart.”

-Honore de Balzac

85. “We are all born for love… it is the principle existence and it’s only end.”

-Benjamin Disraeli

86. “Love is the master key that opens the gates of happiness.”

-Oliver Wendell Holmes

87. “Love doesn’t make the world go round, love is what makes the ride worthwhile.”

-Elizabeth Browning

88. ” When you are in Love you can’t fall asleep because reality is better than your dreams. “

– Dr Suese

89. “If I know what love is, it is because of you.”

-Herman Hesse

90. “So dear I love him that with him,

All deaths I could endure.

Without him, live no life.”

– William Shakespeare, Romeo and Juliet

-Bruce Lee

92. “She walks in beauty,

Like the night of cloudless climes and starry skies;

And all that’s best of dark and bright

Meet in her aspect and her eyes.”

-Byron

93. “….A simple I love you means more than money….”

-Frank Sinatra

94. “How delicious is the winning of a kiss at love’s beginning.”

-Thomas Campbell

95. “One word frees us of all the weight and pain in life. That word is Love.”

-Sophocles

96. “Love is the irresistible desire to be irresistibly desired.”

-Mark Twain

97. ” Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep… wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you’ re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU… The one who turns to his friends and says, thats her… “

– Unknown

98. “There is no remedy for love but to love more.”

-Henry David Thoreau

99. “If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden forever.”

-Alfred Lord Tennyson

100. “All love is sweet, given or returned.”

-Percy Bysshe Shelley